VAŽNA INFORMACIJA ZA SVE PEDAGOŠKE ASISTENTE

Odlozena sertifikacija pedagoskih asistenata koja je zakazana za 23.jun

Drage koleginice i kolege ,

Posle razgovora sa gospođom Babović iz OSCE-a i Angelinom Skarep u vezi zakazane naše setrtifikacije za 23. juni tačnije sertifikacije samo 30 kolega/nica PA , ostale kolege i koleginice bi dobile posredno svoje sertifikate. Na našu inicijativu, uz upućen zvaničan dopis sa argumentacijom da je bitno da sve kolege i koleginice PA budu prisutne na tom događaju i da lično prime svoje sertifikate , danas je zvanično stigla informacija da je skup odložen i da će se organizovati početkom septembra meseca sa početkom nove školske godine.

Drago nam je da je naša inicijativa uzeta u obzir i da ćemo imati prilke sa se svi zajedno okupimo u septembru u Palati Srbije na tom događaju gde će uz prisustvo bitnih zvaničnika iz Ministarstva prosvete , OSCE- a i EU komisije u Srbiji svečano obeležiti naša sertifikacija . Mi smo kao naše strukovno udruženje predložili da mi pokrijemo troškove prevoza za sve kolege i koleginice za dolazak na sertifikaciju jer je to bio jedan od problema što je za 23. jun bilo preko SU pozvano samo 30 PA .

Krajem avgusta otpočećemo sa međusobnom komunikacijom u vezi logistike za dolazak svih na događaj koji je jako bitan za nas . Datum još nije određen , kada bude zvanično potvrđen datum održavanja tog skupa javićemo svima na vreme , naravno dobićete i zvanične pozive za to kako bi mogli da opravdate svoje odsustvo sa posla.

Pozdrav svima,
Božidar Nikolić

This entry was posted in Aktivnost, Aktuelnost, Novosti. Bookmark the permalink.

1 Response to VAŽNA INFORMACIJA ZA SVE PEDAGOŠKE ASISTENTE

  1. Ljubica says:

    Poštovani,Na sve moguće načine sam pokušala da se uključim u program za sertifikaciju Pedagoških asistenata.Budite ljubazni da mi date informacije.Na broj telefona 063/356916 Biću Vam zahvalna Ljubica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.