OBAVEŠTENJE ZA ČLANOVA REYNS-a

Asocijacija pedagoških asistenata Srbije organizuje jednodnevnu obuku za članove   “REYNS – uređivanje sajta, kreiranje blogova i foruma” koja će se održati u

Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u Nišu, u subota, 2.jula 2016.god. sa početkom od 9 časova.

i

Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju  u  Smederevu , u petak, 8.jula 2016.god. sa početkom od 9 časova.

Regionalni centar u Smederevu se nalazi  u ul. Goranska bb (zgrada bivšeg”Monopola “) 2.sprat  (više na sajtuhttp://www.rcsmed.edu.rs/)

REYNS se osniva i razvija u saradnji između Asocijacije pedagoških asistenata Srbije, CIP Centra za interaktivnu pedagogiju, Udruženja građana „Ruke prijateljstva“, uz podršku Fondacije za otvoreno društvo, London i Fondacije za otvoreno društvo, Srbija.
REYNS je deo međunarodne mreže The Romani Early Years Network (REYN)  podržane od strane Međunarodne asocijacije Korak po (International Step by Step Association) i Fondacija za otvoreno društvo, (Open Society Foundations, London).

This entry was posted in Novosti. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.