VAŽNA INFORMACIJA ZA SVE PEDAGOŠKE ASISTENTE

Odlozena sertifikacija pedagoskih asistenata koja je zakazana za 23.jun

Drage koleginice i kolege ,

Posle razgovora sa gospođom Babović iz OSCE-a i Angelinom Skarep u vezi zakazane naše setrtifikacije za 23. juni tačnije sertifikacije samo 30 kolega/nica PA , ostale kolege i koleginice bi dobile posredno svoje sertifikate. Na našu inicijativu, uz upućen zvaničan dopis sa argumentacijom da je bitno da sve kolege i koleginice PA budu prisutne na tom događaju i da lično prime svoje sertifikate , danas je zvanično stigla informacija da je skup odložen i da će se organizovati početkom septembra meseca sa početkom nove školske godine.

Drago nam je da je naša inicijativa uzeta u obzir i da ćemo imati prilke sa se svi zajedno okupimo u septembru u Palati Srbije na tom događaju gde će uz prisustvo bitnih zvaničnika iz Ministarstva prosvete , OSCE- a i EU komisije u Srbiji svečano obeležiti naša sertifikacija . Mi smo kao naše strukovno udruženje predložili da mi pokrijemo troškove prevoza za sve kolege i koleginice za dolazak na sertifikaciju jer je to bio jedan od problema što je za 23. jun bilo preko SU pozvano samo 30 PA .

Krajem avgusta otpočećemo sa međusobnom komunikacijom u vezi logistike za dolazak svih na događaj koji je jako bitan za nas . Datum još nije određen , kada bude zvanično potvrđen datum održavanja tog skupa javićemo svima na vreme , naravno dobićete i zvanične pozive za to kako bi mogli da opravdate svoje odsustvo sa posla.

Pozdrav svima,
Božidar Nikolić

This entry was posted in Aktivnost, Aktuelnost, Novosti. Bookmark the permalink.

One Response to VAŽNA INFORMACIJA ZA SVE PEDAGOŠKE ASISTENTE

  1. Ljubica says:

    Poštovani,Na sve moguće načine sam pokušala da se uključim u program za sertifikaciju Pedagoških asistenata.Budite ljubazni da mi date informacije.Na broj telefona 063/356916 Biću Vam zahvalna Ljubica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.